Arvid

ARViD er en dansk singer-songwriter, der er blevet spillet på P6 Beat og P1 og anmeldere har sammenlignet ham med Bon Iver, Ben Howard, R.EM. og Fleetfoxes. Siden sin debut-EP, Grand Machine fra 2014, har han oparbejdet sit navn i Danmark og i udlandet og har bla. været warm-up for det italienske band Mammooth i Rom, spillet på Copenhagen Songwriters Festival og blev senest hyret af Alternativet til at spille til deres EU-valgaften på Christiansborg. Hans seneste udspil, EP'en Love Is Confrontation har fået en positiv modtagelse af anmeldere i både Danmark og Tyskland.

★★★★★(5/5) musikblogger.dk

“Udspillet Love Is Confrontation fra ARViD slår benene væk under dig, til ren overgivelse og forbløffelse over at kun 4 sange kan overmande dig så hurtigt. EP´en gør hvad din modpart burde have gjort for længe siden. Trykket på de rigtige knapper.”

Soundkartell.de

”ARViD er helt klart én af de primære singer-songwriter opdagelser i år 2016.”

★★★★ (4/6) gfrock.dk

“Han er tydeligvis en fortæller, der har noget på hjerte, og jeg må indrømme at jeg lyttede intenst til hvert et ord, for at få hele historien i hvert nummer printet i min hjerne. Helt sikkert succes-materiale til en musikkarriere, der sagtens kunne blive international.”

1 open listing

1 followed person

No reviews